...............oud en vertrouwd, klaar voor de toekomst!.............

Afgeronde projecten

Uitbreiding van Villa Schoolthoff.

www.deschoolt.nl in Kring van Dorth gemeente Lochem. Het betreft hier de uitbreiding van de 5 sterren groeps accomodatie met een 8 tal luxe slaapkamers met badkamers.

 

Verbouw woonboerderij aan de Veldkampsteeg te Bathmen.

 Direct na de vakantie zijn wij gestart met de verbouw van een woonboerij aan de Veldkampsteeg te Bathmen. Afgelopen voorjaar hebben wij hier al een drietal dakkappellen geplaatst in de rietenkap.

 

Renovatie woningen Mauritslaan te Bathmen.

 Met het project renovatie daken 10 woningen aan de Mauritslaan te Bathmen zijn wij maandag 21 augustus 2013 gestart. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude dakpannen en goten en het isoleren van de daken en aanbrengen van nieuwe dakpannen. Van de bestaande schoorstenen worden alle voegen uitgezaagd en opnieuw gevoegd. Onze onderaannemers op dit project zijn dakdekkersbedrijf van de Linde uit Ommen voor het leggen van de dakplaten en dakpannen, fa. Veldwachter uit Bathmen voor het vernieuwen van de goten en Ten Brinke Recycling uit Rijssen voor het afvoeren van de oude pannen en het restafval. Onze eigen werkzaamheden bestaan uit de renovatie van de schoorstenen, aanbrengen van de boeien en gootbeugels en de algemene coordinatie van de werkzaamheden. Onze opdrachtgever voor dit project is Woonstichting De Marken uit Schalkhaar.

Woning renovatie voor Woonstichting De Marken .

 Doorlopend zijn wij voor Woonstichting De Marken bezig met onderhoud en renovatie van woningen. De renovatie’s bestaan meestal uit het compleet renoveren van de badkamer, toilet en keuken. Alle bouwkundige werkzaamheden vanaf het sloopwerk t/m. het tegelwerk en eventueel nieuw plafond voeren wij in eigen beheer uit. Voor het installatiewerk schakelen wij hierbij de Bathmense bedrijven installatiebedrijf van Gorssel en fa. Veldwachter in.

 

Nieuwbouw Villa Schoolthoff te Kring van Dorth.

Hier ziet u een gedeelte van de groepsaccomodatie ” Villa Schoolthoff ”  Het eerste gedeelte is in 1997 door ons gebouw, en in 2004 uitgebreid met een tweede slaapvleugel. In 2005 hebben wij  een extra vergaderzaal toegevoegd. Op dit moment breiden wij het gebouw uit met een derde slaapvleugel

 

Nieuwbouw woning aan de Enklaan te Bathmen.

Hier ziet u een door ons gebouwde woning aan de Enklaan te Bathmen.

 

Nieuwbouw woning aan de Apenhuizerweg te Bathmen.

Deze woning hebben wij ter vervanging van een oude bungalow gebouwd in het buitengebied van Bathmen.

 

Dakkapel aan de Bergakker te Bathmen.

Sloop en verbouw van 2  dakkapellen tot 1 nieuwe aan de Bergakker te Bathmen

 

Dakkapellen op diverse lokatie’s.

Dakkapel met een extra groot overstek en een standaard dakkapel.

 

Woning aan de Stobbenweg te Dronten.

Gedeeltelijk verbouw en nieuwbouw van een jaren 60 boerderij tot een moderne woning in het buitengebied van Dronten.

 

Woning aan de Wittendijk te Kring van Dorth.

Gedeeltelijk verbouw en nieuwbouw van een jaren 50 boerderij in Kring van Dorth gemeente Lochem