...............oud en vertrouwd, klaar voor de toekomst!.............

Ons Bedrijf

Een klein modern bedrijf met aandacht en tijd voor de opdrachtgever en met de instelling van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

 

VERLEDEN:

Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen BV vind zijn oorsprong in de vorige eeuw. Jan Kerkdijk startte op 1 juni 1992 Bouwbedrijf Kerkdijk aan de Deventerweg te Bathmen. In de begin jaren werd er gewerkt vanuit huis en een aantal oude schuren achter de woning. In 1996 werd er een nieuwe hal gebouwd van 200m² vloeroppervlak voor opslag. In deze hal werd eind 1997 ook de werkplaats onder gebracht die voorheen in Aalten gevestigd was. In 2000 werd door de toenmalige gemeente Bathmen de mogelijkheid geboden om hier een volledig nieuw bedrijf  met bedrijfswoning te stichten. In 2001 werd met de bouw van de 1e hal van 400m² vloeroppervlak waarin de werkplaats, opslag en het magazijn zijn gevestigd begonnen evenals de bouw van de nieuwe bedrijfswoning waarin ook ruimte voor het kantoor is opgenomen. Door de overname van het meer dan vijftig jaar oude Bathmense Bouwbedrijf van Welbergen BV op 1 januari 2004 is de nieuwe bedrijfsnaam Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen BV ontstaan. Doordat de beide bedrijven werden samengevoegd op de nieuwe locatie aan de Looweg / Spoorstraat werd het noodzakelijk dat er een opslaghal van 150 m² werd bijgebouwd. Dit is in 2004 ook gerealiseerd. Begin 2012 hebben wij een aanbouw gerealiseerd waarin  wij onze showroom hebben ondergebracht.

HEDEN:

Ons verleden in ere houdend zijn wij ook met het heden bezig wat tot uitdrukking komt in dat wij niet alleen voor nieuwe opdrachtgevers werken, maar dat wij ook werken voor opdrachtgevers die soms al tientallen jaren vaste klant zijn. Dit zelfde geldt ook voor onze medewerkers en onze onderaannemers, een dienstverband van 10 jaar is geen uitzondering. Trots zijn wij erop dat wij dit jaar zelfs een dienstverband van 40 jaar er aan toe kunnen voegen. Wij vinden het hebben van langdurige relaties belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf zodat niet alleen wij weten wat het krijgen maar ook onze opdrachtgevers, medewerkers en onderaannemers weten wat zij van ons mogen verwachten.

TOEKOMST:

Om ook in deze turbulente tijd onze huidige en nieuwe opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn is het noodzakelijk dat ook jonge mensen in ons bedrijf instromen. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf en hebben meestal 1 of 2 leerling timmerlieden in dienst. Ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen, bouwmethodes, energiebesparing, milieu en arbeidsomstandigheden volgen wij op de voet. Wat tot uitdrukking komt in het regelmatig investeren en nieuwe moderne arbeidsmiddelen zoals gereedschappen, materieel en materialen. Met ons huidige team van ca. 10 gemotiveerde medewerkers staan wij klaar voor al uw bouwkundige opdrachten voor zowel het ambachtelijke timmerwerk als ook voor alle moderne bouwkundige werkzaamheden.

KORTOM: OUD EN VERTROUWD, KLAAR VOOR DE TOEKOMST!