...............oud en vertrouwd, klaar voor de toekomst!.............

Lopende projecten

Diverse dakrenovaties.

Verbouw huisartsenpraktijk.

In 2004 hebben wij aan de Looweg in Bathmen een gezondheidscentrum gebouwd. Hierin waren toen gevestigd de apotheek, een thuiszorg organisatie, een dierenartsenpraktijk en een huisartsenpraktijk. Doordat de thuiszorg organisatie een andere structuur heeft gekregen, de dierenartsen vertrokken zijn en de 3 Bathmense huisartsenpraktijken samengevoegd worden.is een grote verbouwing noodzakelijk. In bouwteam verband met Plan 40 bouwadvies en Klein Poelhuis installatietechniek zijn wij het pand aan het verbouwen. Het voormalige kantoor van de thuiszorgorganisatie en de voormalige dierenartsenpraktijk hebben wij inmiddels intern verbouwd tot een huisartsenpraktijk. Deze hebben wij begin december 2015 opgeleverd en is inmiddels bij een gedeelte van de huisartsen in gebruik. De oude huisartsenpraktijk zijn wij nu aan het verbouwen en verwachten wij half maart 2016 op te leveren waarna de andere huisartsen ook hun intrek zullen nemen in dit gebouw.

 

Woning renovatie voor Woonstichting De Marken .

 Doorlopend zijn wij voor Woonstichting De Marken bezig met onderhoud en renovatie van woningen. De renovaties bestaan meestal uit het compleet renoveren van de badkamer, toilet en keuken. Alle bouwkundige werkzaamheden vanaf het sloopwerk t/m. het tegelwerk en eventueel nieuw plafond voeren wij in eigen beheer uit. Voor het installatiewerk schakelen wij hierbij de Bathmense bedrijven installatiebedrijf van Gorssel en fa. Veldwachter in.

 

Plaatsen dakkapel.

 Met het plaatsen van dakkappelen zij wij bijna doorlopend bezig. Deze dakkapellen maken wij prefab in onze werkplaats en met behulp van een kraan plaatsen wij deze binnen 1 dag. Aan de buitenzijde zijn deze dakkapellen nagenoeg onderhoudsvrij. Voor de zijkanten gebruiken wij Keralit kunststof schroten of Trespa gevelbeplating. De kunststof kozijnen betrekken wij van Aarnink kunststof kozijnen uit Deventer. Vaak wordt het kozijn als optie uitgevoerd met een elektrisch bediend screen of rolluik. De EPDM dakbedekking wordt aangebracht door Veldwachter uit Bathmen. U kunt deze dakkapellen alleen casco of compleet afgewerkt door ons laten plaatsen. Ook in combinatie met een complete zolderverbouwing inclusief een parket of laminaatvloer behoord tot de mogelijkheden.