Gebouwd huis genomineerd voor meest duurzame huis

Van onderhoud tot nieuwbouw!
 1. Gebouwd huis genomineerd voor meest duurzame huis

  De door ons gebouwde vrijstaande woning genomineerd in de top 10 meest duurzame huizen in de categorie nieuwbouw vanaf 2000.
  Bijzonder trots zijn wij op de nominatie en het is een waardering voor de grote inspanning voor zowel de bewoners, de architect als voor ons. Het vergt nauwkeurig werken en hoge aandacht om de woning volgens de passief huis principes te realiseren.

  Kenmerken van de woning zijn
  Passief huis
  Bio-based materialen, duurzame natuurlijke materialen zoals cellulose, houtvezel, houtskelet
  Dampopen constructie met hoge isolatie waarde van Rc=8,5
  Hoge luchtdichtheid beproefd met de blower-door test
  Gasloos en nul-op-de-meter
  warmtepomp techniek

  Klik hier om de nominatie te bekijken.

  Meer Lezen
 2. Timmerman gezocht!

  Wij zijn opzoek naar een allround timmerman in de omgeving van Deventer. Ben of ken jij iemand of heb jij die gouden tip? We horen het graag. Werkzaamheden variëren van verbouw tot nieuwbouw.

  Meer Lezen
 3. Trillingsvrije funderingspalen

  Afgelopen week zijn we gestart met een uitbouw in De Vijfhoek te Deventer. De fundering vereiste extra ondersteuning middels heipalen. Door de dicht bebouwde omgeving hebben we gekozen voor trillingsvrije schroefpalen. Hierdoor voorkomen we dat er scheuren in de naastgelegen woningen komen en blijft de geluidsoverlast beperkt. Zie de foto hieronder hoe het aanbrengen van deze schroefpalen te werk gaat.

  Meer Lezen
 4. Paalmanprijs voor Stef!

  Stef heeft de Paalman prijs 2018 van niveau 3 allround timmerman bij Bouwmensen gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de leerling die het meest zorgvuldig heeft gewerkt. Hieronder worden de bloemen en de cadeaubon door Stef in ontvangst genomen. Stef, van harte!

  Meer Lezen
 5. Verbouwing loseweg, Apeldoorn

  Afgelopen maand zijn we begonnen met een verbouwing aan de loseweg te Apeldoorn nabij Paleis het Loo. Hierbij wordt de buitenkant van de vrijstaande woning volledig aangepakt.

  Meer Lezen
 6. Innovatieve metselprofielen

  Innovatie op de bouw bij vier woningen in Loo – Bathmen. Voor het kalkzandsteen lijmwerk wat wij zelf uitvoeren, stellen wij geen metselprofielen maar deze oranje hoekjes van OCA. Sneller stellen, geen schoor latten = veiligere en nettere bouwplaats.

  Meer Lezen
 7. Kerkdijk bouwt aan de toekomst

  De laatste maanden is er bij Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. achter de schermen hard gewerkt om klanten vanaf juni nog meer te bieden op gebied van toekomstbestendig bouwen. Vanaf juni heeft Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. een nieuwe mede-eigenaar, geboren Dorternaar Jorick Ehrenhard. Daarnaast wordt een nieuwe bedrijfsruimte gerealiseerd met kantine, ontvangstruimte en kantoor aan de Spoorstraat 10 in Bathmen.

  Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. is al 26 jaar een begrip in Bathmen en omgeving. Eigenaar Jan Kerkdijk heeft, met het oog op de toekomst, de handen ineen geslagen met Jorick Ehrenhard, vanaf juni mede-eigenaar van het bedrijf. “Gezamenlijk willen we dit bedrijf verder ontwikkelen zodat we klanten nog beter kunnen bedienen. Met mijn jarenlange ervaring, een vakkundig team en Jorick’s kennis en kunde, gaan we klanten toekomstbestendige woningen bieden volgens de nieuwste bouwprincipes en verder. “Aldus Jan vol enthousiasme.” Je wilt graag een woning of bedrijfspand bouwen, maar er is enorm veel keus op de markt. Hoe je wilt gaan leven en werken, nu en in de toekomst moet centraal staan bij de bouw, wij kunnen hierin helpen” Geeft Jorick aan. “Wij kijken uit naar de toekomst! Kom eens langs voor een kop koffie en een vrijblijvend advies bij nieuwbouw of onderhoud/renovatie van uw bestaande woning of bedrijfspand”. Sluiten de twee ondernemers af.

  Meer Lezen