Verdiepingsvloer geplaatst in Loo

Van onderhoud tot nieuwbouw!
 1. Paalmanprijs voor Stef!

  Stef heeft de Paalman prijs 2018 van niveau 3 allround timmerman bij Bouwmensen gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de leerling die het meest zorgvuldig heeft gewerkt. Hieronder worden de bloemen en de cadeaubon door Stef in ontvangst genomen. Stef, van harte!

  Meer Lezen
 2. Verbouwing loseweg, Apeldoorn

  Afgelopen maand zijn we begonnen met een verbouwing aan de loseweg te Apeldoorn nabij Paleis het Loo. Hierbij wordt de buitenkant van de vrijstaande woning volledig aangepakt.

  Meer Lezen
 3. Innovatieve metselprofielen

  Innovatie op de bouw bij vier woningen in Loo – Bathmen. Voor het kalkzandsteen lijmwerk wat wij zelf uitvoeren, stellen wij geen metselprofielen maar deze oranje hoekjes van OCA. Sneller stellen, geen schoor latten = veiligere en nettere bouwplaats.

  Meer Lezen
 4. Kerkdijk bouwt aan de toekomst

  De laatste maanden is er bij Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. achter de schermen hard gewerkt om klanten vanaf juni nog meer te bieden op gebied van toekomstbestendig bouwen. Vanaf juni heeft Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. een nieuwe mede-eigenaar, geboren Dorternaar Jorick Ehrenhard. Daarnaast wordt een nieuwe bedrijfsruimte gerealiseerd met kantine, ontvangstruimte en kantoor aan de Spoorstraat 10 in Bathmen.

  Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. is al 26 jaar een begrip in Bathmen en omgeving. Eigenaar Jan Kerkdijk heeft, met het oog op de toekomst, de handen ineen geslagen met Jorick Ehrenhard, vanaf juni mede-eigenaar van het bedrijf. “Gezamenlijk willen we dit bedrijf verder ontwikkelen zodat we klanten nog beter kunnen bedienen. Met mijn jarenlange ervaring, een vakkundig team en Jorick’s kennis en kunde, gaan we klanten toekomstbestendige woningen bieden volgens de nieuwste bouwprincipes en verder. “Aldus Jan vol enthousiasme.” Je wilt graag een woning of bedrijfspand bouwen, maar er is enorm veel keus op de markt. Hoe je wilt gaan leven en werken, nu en in de toekomst moet centraal staan bij de bouw, wij kunnen hierin helpen” Geeft Jorick aan. “Wij kijken uit naar de toekomst! Kom eens langs voor een kop koffie en een vrijblijvend advies bij nieuwbouw of onderhoud/renovatie van uw bestaande woning of bedrijfspand”. Sluiten de twee ondernemers af.

  Meer Lezen
 5. Fundering gestort in Loo

  Afgelopen week is de vloer gestort van vier duurzame, geschakelde woningen in Loo – Bathmen. Voor de fundering hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van een Hectar funderingsvloer welke sinds enkele jaren op de markt is. In deze funderingsvloer wordt staalvezelbeton gestort. Een groot voordeel van de Hectar funderingsvloer is dat deze koudebrug vrij is.

  Meer Lezen
 6. Duurzame nieuwbouw eigen kantoor

  In juni 2018 zijn we gestart met de bouw van onze nieuw bedrijfsruimte met kantine, ontvangstruimte en kantoor. Deze bouwen we op duurzame wijze met natuurlijke en gezonde materialen. De gehele constructie is van hout gemaakt, dit hout hebben we in onze eigen werkplaats bewerkt. Op de foto is te zien hoe alle muren en het dak worden vol geblazen met cellulose isolatievlokken. Cellulose is een ecologisch isolatiemateriaal, is damp-open en zorgt voor een naadloze isolatielaag. De cellulose isolatievlokken zijn gemaakt van overtollig papier en daarmee dragen we bij aan een duurzamer milieu.

  Meer Lezen
 7. Vernieuwde website

  Welkom op de vernieuwde website van Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V., via deze weg houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

  Meer Lezen